Zoek binnen Vitis Welzijn

Heb je een kind met een beperking en vind je het fijn om met andere ouders ervaringen te delen? De ontmoetingsgroep voor ouders van een kind met een beperking biedt hierin steun.

Wat kun je verwachten van de ontmoetingsgroep?

Samen ervaringen delen, informatie over thema’s, begrip en erkenning, dat vind je bij de ontmoetingsgroep voor ouders van een kind met een beperking! Ouders die een kind met een beperking hebben, in welke vorm dan ook, zijn van harte welkom.

Wanneer en waar?

Data:donderdagavond 14 december
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: wijkcentrum Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk 
Kosten: Geen

Deze avond staat er een workshop Veerkracht op de planning. In deze workshop krijg je tips om terug te veren bij tegenslag, zodat je steviger in je schoenen staat als het leven je uitdaagt. Samen bouwen we aan een omgeving waarin iedereen op zijn ‘eigen wijze’ mee kan doen. #Inclusiviteit #SamenSterk"

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze ontmoetingsgroep of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker Esther van Dijk.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Maak een keuze

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ga eerst akkoord

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen