Zoek binnen Vitis Welzijn

De Bestuurdersbank Westland koppelt vraag en aanbod van zowel bestuursleden als van bestuurlijke expertise voor organisaties in Westland op het gebied van welzijn, zorg, sport, cultuur, onderwijs en levensbeschouwing.

College Tour 2022

DIT EVENEMENT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Een verslag van College Tour 2022 kun je hieronder teruglezen.
Tot volgend jaar!

 

GESLAAGDE COLLEGE TOUR "KLAAR VOOR DE TOEKOMST"

Donderdag 29 september organiseerde Vitis Welzijn de 11e editie van College Tour. Wat was het mooi om weer fysiek te kunnen verbinden met zeventig vrijwillige bestuurders van Westlandse organisaties. Onder de aanwezigen bij Rabobank Westland in De Lier waren onder meer voorzitters van grote sportverenigingen, kartrekkers van seniorenclubs en bestuursleden van een Oranje Comité, koor en zwembad.

Onze gastspreker Lars Hooning, Rotterdams jurist en oprichter van Hooning Consult verzorgde een 'frisse blik'-sessie: Succesvol besturen. “Besturen is vooruitzien” en “Dromen realiseer je met een plan en focus op je doelen”. Lars ging in zijn presentatie ook in op de onmisbare waarde van vrijwilligers. “Vrijwilligerswerk is Matchmaking, geen lego”, zo stelde hij. Na de presentatie gingen we samen actief aan de slag met een aantal prikkelende stellingen.

De avond werd afgesloten met een netwerkborrel en fondsenmarkt. Vertegenwoordigers van Fonds 1818, Rabo Impactfonds, Stichting Loswal de Bonnen, het Ouderenfonds en de bestuurscoaches van Vitis Welzijn waren beschikbaar om vragen te beantwoorden.

De presentatie van Lars Hooning kun je vinden via deze link: Presentatie College Tour Klaar voor de toekomst.pdf

 

College tour op Westlandvoorelkaar.nl
Miranda van Kester

Miranda van Kester

Consulent Vrijwillige Inzet Stel hier uw vraag