Zoek binnen Vitis Welzijn

Heeft u moeite bij het zoeken naar een woning of u denkt na over verhuizen? De Vrijwillige Wooncoaches helpen u graag verder en bieden ook ondersteuning bij andere vragen op het gebied van wonen. 

De wooncoach staat voor u klaar

De Vrijwillige Wooncoaches zijn enthousiaste vrijwilligers en helpen Westlanders bij het zoeken naar een woning. Daarnaast bieden zij ook ondersteuning en/ of advies bij andere vragen op het gebied van wonen, zoals;

  • (digitaal) reageren op woningen;
  • informeren over woningen;
  • een aanvraag urgentieverklaring;
  • een proefberekening en aanvraag huurtoeslag;
  • doorstroming naar meer passende woning of, indien mogelijk, het doen van een Wmo aanvraag voor het levensbestendig maken van een woning;
  • vragen over doorstroming naar een andere woning na scheiding 

Contact

Kom eens langs bij het inloopspreekuur van de wooncoaches, elke dinsdag en woensdag, tussen 09.00 en 12.00 uur bij het Buurt Informatiepunt in Naaldwijk (Ambachtstraat 10 in Naaldwijk, in het gebouw van Patijnenburg). U kunt ook een afspraak maken door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een wooncoach neemt dan contact met u op. 

Wooncoaches in de media 

Waarvoor kunt u terecht bij de wooncoaches? Rachel, teamcoördinator welzijnsdiensten, vertelt het in een radioprogramma van de WOS. Luistert u mee?! 

Stuur een email de wooncoaches staan voor u klaar
Jacqueline de Haan

Jacqueline de Haan

Coördinator Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Individuele Fondsaanvraag - Vitis Welzijn