Zoek binnen Vitis Welzijn

Helma van der Wijden is Sociaal Makelaar. 

Sociaal makelaars versterken de samenleving, weten wat er leeft en speelt. Samen met de bewoners zijn zij de oren en ogen van de buurt en ondersteunen initiatieven in de kernen. Ze weten de weg en werken veel samen, bijvoorbeeld met sport-en cultuurverenigingen en stimuleren iedereen om iets voor elkaar te betekenen. Wij nemen het niet over, we gaan voor samenwerking. Tussen inwoners, professionals en organisaties in de wijk.

Mijn werkgebied is Poeldijk.

Dit maakt mijn kern Poeldijk zo bijzonder

Poeldijk is een prachtig dorp binnen de gemeente Westland. Het verenigingsleven is groot en er heerst een echt dorpsgevoel. Op veel gebieden is er samenwerking en ondersteuning naar elkaar. Binnen het dorp is er een levendig verenigingsleven en van jong tot oud kan men deel nemen aan veel activiteiten. Het streven is er dat nieuwe inwoners binnen ons snel groeiende dorp zich snel thuis gaan voelen. Dit kan op velerlei gebied. Denk hierbij o.a. aan de scholen, scouting, cultuur, kerk, sport en het wijkcentrum De Backerhof. 

Daarom ben ik sociaal makelaar

Ik werk sinds september 2018 bij Vitis Welzijn. Vanuit mijn visie bestaat elke dag uit kansen en uitdagingen! Niet iedereen vindt het makkelijk hiermee om te gaan. Ik bied ondersteuning aan bewoners en organisaties in Poeldijk en breng ze met elkaar in verbinding. Ik ben een echte verbinder en dit geeft mij energie. Daarom ben ik Sociaal Makelaar.

Meer info over Vitis in Poeldijk

Helma van der Wijden

Helma van der Wijden

Sociaal makelaar / coördinator wijkcentrum Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen