Zoek binnen Vitis Welzijn

Insta: vitis_ali en Telefoon 06-46590009 

Daarom ben ik jongerenwerker

Hoi iedereen, mijn naam is Ali en ik kan met zekerheid zeggen dat ik de leukste baan heb. Als jongerenwerker mag ik mij inzetten voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar oud. Deze jongeren geef ik advies en sta ik bij in verschillende situaties. Dat maakt mijn werk flexibel, interactief en avontuurlijk. Ik geloof in eerlijkheid en in een no-nonsense mentaliteit. Dat houdt in dat ik mezelf blijf en jongeren ook de waarheid durf te vertellen. Geen sprookjes tijdens mijn gesprekken maar gewoon hoe de vork in de steel zit. Met humor en creativiteit bereik ik allerlei jongeren van de samenleving.

Wateringen is echt mijn dorp.

Ik ben er geboren en getogen. De mensen groeten hier elkaar en er is een gezonde sociale controle. Wateringen heeft in mijn ogen bijna alles te bieden wat je nodig hebt. Als het om plekken gaat waar jongeren bij elkaar kunnen komen dan zijn er nog wel verbeterpunten. Ik blijf mij daarom ook inzetten om Wateringen een plek te maken voor iedereen.


Wil je meer weten over mijn werk of in contact komen met mij? Je kan mij bereiken via telefoon, Instagram en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook interessant om te lezen