Zoek binnen Vitis Welzijn

Insta: vitis_jaco en Telefoon 06-53529192 

Dit maakt mijn kernen zo bijzonder

Ik ben tijdelijk actief in de dorpskern De Lier, ik ken hier vanuit mijn netwerk veel mensen en jeugd. De Lier is een prachtig dorp waar veel wordt georganiseerd en de saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Het is natuurlijk fantastisch als de jeugd dit stokje kan overnemen en dus betrokken zijn in de diverse organisaties. Met elkaar en voor elkaar!!!

Vitis Welzijn in De Lier

Ook ben ik tijdelijk actief in de dorpskern Maasdijk, een klein dorp waar iedereen elkaar kent en het verenigingsleven wat bestaat uit een beperkt aantal verenigingen wel heel actief is. Zowel actief in de sport als actief in het sociale domein. Voor de jeugd is er naast het bestaande verenigingsleven niet veel te beleven. Mocht de jeugd behoeftes hebben die niet aanwezig zijn in Maasdijk dan kan ik daar als jongerenwerker wellicht iets in betekenen.

Vitis Welzijn in Maasdijk

Daarom ben ik jongerenwerker

Ik ben sinds 1996 als professional actief in het jeugd- en jongerenwerk. Jongeren maken tussen hun 10e en 20ste jaar een hele mooie reis waarin ze de allerlei factoren en ontwikkelingen tegenkomen. Een periode waarin veel wordt ontdekt en waar grenzen worden opgezocht. Een spannende, voor sommige moeilijke periode. Veruit de meeste jongeren doorlopen deze periode op een prettige manier maar voor de jongeren die ergens tegen aan lopen kan ik als jongerenwerker het verschil maken. De aandacht en aanwezig zijn wanneer het nodig is zijn dan belangrijke factoren. Ik ben er van overtuigd dat alle jongeren een bepaald talent bezitten, vaak op die leeftijd nog onbekend waarmee ze de wereld gaan veroveren. Bij het ontdekken of het verder vorm geven van dit talent kan ik als jongerenwerker van waarde zijn. De jeugd heeft de toekomst, laten we ze de ruimte geven om te ontdekken hoe ze dit op een waardevolle en positieve manier kunnen invullen.

Jaco Lemckert

Jaco Lemckert

Teamcoördinator Jongerenwerk Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen