Zoek binnen Vitis Welzijn

Monique Strik is sociaal makelaar Honselersdijk

Sociaal makelaars versterken de samenleving, weten wat er leeft en speelt. Samen met de bewoners zijn zij de oren en ogen van de buurt en ondersteunen initiatieven in de kernen. Ze weten de weg en werken veel samen, bijvoorbeeld met sport-en cultuurverenigingen en stimuleren iedereen om iets voor elkaar te betekenen. Wij nemen het niet over, we gaan voor samenwerking. Tussen inwoners, professionals en organisaties in de wijk.

Graag stel ik me aan u voor!

Mijn naam is Monique Strik, een echte Westlandse. Ik ben opgegroeid in Honselersdijk en woon nu samen met mijn gezin in Naaldwijk.

De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest als makelaar in Westland. Ik heb veel mensen naar Westland zien verhuizen.

Het Westland is een fijne plek om te wonen en ik ga mij graag inzetten voor een fijne leefomgeving voor iedere Westlander!

Een goede leefomgeving bestaat niet alleen uit een fijn thuis. Ook een buurtcentrum om elkaar te kunnen ontmoeten en activiteiten te doen is van grote toegevoegde waarde maar ook scholen, kerken, sportverenigingen en andere ontmoetingsplaatsen in de dorpskern.

Het uitgangspunt als sociaal makelaar is dat sociale contacten essentieel zijn voor het ervaren van gezondheid en geluk. Een uitdaging om samen met de inwoners van Honselersdijk te investeren in een zorgzame samenleving! Samen kunnen we het verschil maken!

Meer informatie over Vitis in Honselersdijk

 

Monique Strik

Monique Strik

Sociaal Makelaar Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen