Zoek binnen Vitis Welzijn

Eenmalig en vrijwillig de handen uit de mouwen steken. Eenmalig iemand helpen. Voor jou heel concreet en overzichtelijk, maar een wereld van verschil voor de organisatie of persoon die je helpt… zo simpel, zo krachtig! Ook ontzettend leuk en waardevol om te doen met familie, vrienden, collega's of sportteam.

Wil jij ook een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging of zorginstelling?

Heb je zelf een klus?

Maak een account aan op Westlandvoorelkaar.nl  en plaats je klus snel en simpel op de site. Schrijf een duidelijke en enthousiaste omschrijving van de klus en het gewenste resultaat. Leg ook uit waarom de klus nodig is en wie je er blij mee maakt! Want vrijwilligers doen het om te helpen. Vergeet niet om het aantal vrijwilligers dat je zoekt er bij te zetten. Staat je klus op de site (onder 'eenmalig'), dan zorgt Klussenbank Westland voor extra aandacht via Social Media.

Aan de slag!

Heb je een match? Dan kan het echt gaan beginnen! Het is aan jou om goede afspraken te maken met je groep vrijwilligers. Heb je duidelijk wie ze ontvangt, een bak koffie geeft en of het materiaal aanwezig is voor de klus? Maak er een onvergetelijke ervaring van, want wie weet… komen ze wel een keer terug.

Check de klussenbank!
Claudin Knoefmann

Claudin Knoefmann

Consulent Vrijwillige Inzet Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen