Zoek binnen Vitis Welzijn

Soms is het lastig om zelf weer een goede draai aan het leven te geven... Vitis Welzijn heeft verschillende diensten die u wellicht van dienst kunnen zijn. Kijk op op ons speciale onderdeel over Eenzaamheid

De cursus "Doe je mee?"

Voel je je weleens eenzaam of alleen? Is iedereen deze zomer om je heen op vakantie? Zou je meer contacten willen hebben of iets willen ondernemen maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Laten we het samen doen! Klik hier voor alle informatie!

Westland Ontmoet!

Ontmoeten doe je met elkaar. Het hele jaar door. Dat kan in het wijkcentrum zijn of gewoon in de straat of tuin.Ieder jaar in september vindt WestlandOntmoet plaats. Het kan een ontmoeting zijn van een groep, maar ook van twee mensen die elkaar treffen. De kwaliteit van de ontmoeting en de kans op een herhaling staan voorop. Westland Ontmoet is er ook voor u!

Lekker ontmoeten tijdens het eten!

In buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ kun je je buren ontmoeten tijdens het eten van een gezonde maaltijd. Iedereen kan mee-eten, maar je kunt ook actief mee doen als vrijwilliger, samen met mekaar. Eten zorgt voor ontmoetingen en geeft binding. Zoek snel een Bij Mekaar bij u in de buurt!

Doe mee met een activiteit

Vitis Welzijn organiseert in alle kernen van Westland, vel verschillende activiteiten. Voor oude en jong, en voor elk wat wils. Sport, spel, creativiteit, bewegen, cultuur of een mooie curus. In de wijkcentra van Vitis Welzijn kan u op een prettige maniet deelnemen aan alle ontspannende en verbindende activiteiten. Kom gerust een keertje langs of neem contact op met een sociaal makelaar. Of bekijk het aanbod van alle Activiteiten!

Vrijwilligerswerk 

Vrijwilligerswerk, iets doen voor een ander. Het geeft een heerlijk gevoel en je ontmoet nieuwe mensen! Niets geeft zo veel voldoening als jezelf nuttig maken zonder er voor betaald te worden. Vitis Welzijn heeft tientallen functies voor vrijwilligers, dus voor elk wat wils! Wil je het eens vrijblijvend bekijken? Neem een kijkje op WestlandvoorElkaar.nl!

Wees welkom in een wijkcentrum!

In de wijkcentra van Vitis Welzijn kan jong en oud deelnemen aan leuke, leerzame en (ont)spannende activiteiten. Het aanbod loopt sterk uiteen en is soms per wijkcentrum verschillend: van gezellig een kopje koffie drinken en yoga tot biljarten. Wijkcentra zijn er in het hele Westland. U vindt er dus altijd één in úw buurt. Kom gerust eens langs in een van onze Wijkcentra!

De Vereeniging, de ontmoetingsplek voor senioren

Wilt u er graag eens wat vaker uit? Andere gezichten zien, samen een kop koffie drinken of gezamenlijk actief bezig zijn, iets doen dat bij u past en wat u leuk vindt. Maar tot nu toe heeft de gelegenheid zich niet voorgedaan, weet u niet waar u terecht kunt of vindt u het lastig om zomaar ergens binnen te stappen. Herkent u zich hierin? Dan is De Vereeniging beslist iets voor u! U ontmoet er mensen die net als u behoefte hebben aan contacten in een vertrouwde sfeer en die activiteiten willen ondernemen aansluitend bij hun belangstelling en talenten. Klik hier voor alle informatie over De Vereeniging.

 

Meer over eenzaamheid

Kijk op op ons speciale onderdeel over Eenzaamheid

Welzijnsadviseurs Wijkcentra
Rachel van der Kaaij

Rachel van der Kaaij

Teamcoördinator Welzijnsdiensten en Vrijwillige Inzet Stel hier uw vraag