Zoek binnen Vitis Welzijn

Zwanger & Zo: dé ontmoetingsplek in Westland voor aanstaande ouder(s)

 

22 mei van start!

Wil je graag in contact komen met andere aanstaande ouders uit Westland? Vind je het leuk om (met jouw kinderen) iets te ondernemen tijdens jouw zwangerschap? Of vind je het fijn om eens met (aanstaande) ouders of een deskundige te praten over bijvoorbeeld je zwangerschap, borstvoeding, de bevalling of taalontwikkeling?  

Dan zijn de gratis inloopochtenden van Zwanger & Zo zeker iets voor jou! 

Voor wie is Zwanger & Zo? 

Zwanger & Zo is dé ontmoetingsplek in Westland voor aanstaande ouder(s). Ouders kunnen hier met elkaar in gesprek gaan, over zwangerschapskwaaltjes, bevalling en alles rondom de zwangerschap en het ongeboren kind of gewoon ontspannen een kopje thee en/of koffiedrinken samen met hun kinderen (0-4 jaar). De kinderen hebben de mogelijkheid om samen te spelen onder begeleiding.  

Wat kan ik verwachten? 

In Westland zijn er op twee verschillende locaties gezellige thee/koffieochtenden te vinden voor aanstaande ouders. Terwijl de kinderen met elkaar spelen is er voor de aanstaande ouders de gelegenheid om met elkaar te praten en ervaringen te delen. Gezellige, maar ook leerzame activiteiten. Aan elke bijeenkomst is een thema gekoppeld. Er zal een deskundige aanwezig zijn om vanuit hun expertise informatie en advies te geven. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als voeding, bevalling, ouderschap en taalontwikkeling. Op deze manier krijgen ouders kennis en vaardigheden mee, die ze in kunnen zetten om zo voorbereid mogelijk het ouderschap tegemoet te gaan.
Heb je zelf behoefte om meer informatie te krijgen over een bepaald onderwerp? Geef dit dan ook aan bij de gastvrouw van Zwanger & Zo, zodat zij misschien iemand uit kan nodigen voor een latere bijeenkomst. 

Volg ons op Sociale Media

Zwanger & Zo Westland is ook actief op Instagram en Facebook. Volg ons op Facebook of Instagram om up-to-date te blijven of voor meer informatie. 

Locaties 

Zwanger & Zo Westland is nu actief in twee Westlandse kernen, dit zijn Naaldwijk en Monster. Aanstaande ouders zijn (met hun kinderen) van harte welkom. Mensen hoeven zich niet van tevoren aan te melden, zijn vrij om te komen wanneer het uitkomt. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. In alle schoolvakanties is Zwanger & Zo gesloten. 

Naaldwijk:
Wijkcentrum Hoge Hasta
Hastastraat 5

Tijd: 09.30 - 11.30 

De 2e woensdag van de maand.

Monster:
Havenstraat 16
2681LD, Monster

Tijd: 9.30 – 11.30 uur

De 4e woensdag van de maand

 

Dit is de planning tot de zomervakantie (na de zomervakantie zal de nieuwe planning bekend worden):

schema zwanger en zo kopie

 

 

Monique Strik

Monique Strik

Sociaal Makelaar Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Spel - en praatgroep voor kinderen in echtscheidingssituaties