Zoek binnen Vitis Welzijn

Is jouw kind onzeker, angstig of soms somber en heeft hij of zij weinig zelfvertrouwen. De training Fijn vrienden biedt dan zeker handvatten! We werken aan het stimuleren van zelfvertrouwen, het versterken van de emotionele veerkracht en het opbouwen van probleemoplossende vaardigheden.

Waar gaat jouw kind mee aan de slag?

De training ‘Fijn vrienden’ training is ontwikkeld voor kinderen van groep 4 & 5. Tijdens de training leren de kinderen bij zich zelf te herkennen wanneer zij blij, bang, boos of bedroefd zijn, de lichaamsseintjes. Ze leren omgaan met spanning, plagen en pesten (ze krijgen ontspanningsoefeningen). Hoe je je zelf sterk kan denken en sterk kan doen (positief denken en doen) en steun vragen bij anderen en die steun te gebruiken, komen ook aan bod. Deze training bestaat uit maximaal tien kinderen en er vinden zes a zeven bijeenkomsten onder schooltijd plaats.

Wanneer en waar?

Data: Dinsdagmiddag 23 & 30 januari, 6, 13 & 27 februari en 5 maart 2024
Tijd:  13.00-14.00uur
Locatie: Wijkcentrum Hooge hasta, hastastraat 5 in Naaldwijk
Kosten: aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze training of wil je jouw kind aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Maak een keuze

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ga eerst akkoord

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen