Zoek binnen Vitis Welzijn

In gezinnen waarbij een gezinslid een ziekte of een beperking heeft gaat het er vaak net even anders aan toe dan in 'gewone' gezinnen. Als opgroeiend kind is dat niet altijd makkelijk. In deze praatgroep is er contact met andere kinderen die in een zelfde soort situatie zitten. 

Wat kunnen de kinderen verwachten?

Deze groep is voor kinderen van 8 tot 12 jaar met een broer, zus of ouder met een ziekte of beperking.  Bij deze ontmoetingsgroep komen zij in contact met andere kinderen die begrijpen wat het is om thuis een wat andere situatie te hebben.  Samen gaan we hierover in gesprek, doen we leuke dingen en is er ruimte om vragen te stellen. De groep bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5uur per keer. De training wordt gegeven vanuit een samenwerking van team VitisJGZ en afdeling jeugdpreventie van GGZDelfland.

Wanneer en waar?

Data: medio 2024 start weer een nieuwe groep
Tijd: 
Locatie: 
Kosten: aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze ontmoetingsgroep of wil je jouw kind aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw naam en telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker (Marjon van Oosten).

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Maak een keuze

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ga eerst akkoord

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Training Fijn vrienden voor kinderen van groep 4 & 5
Gespreksgroep 'Omgaan met verlies binnen het gezin'