Zoek binnen Vitis Welzijn

In gezinnen waarbij een gezinslid een ziekte of een beperking heeft gaat het er vaak net even anders aan toe dan in 'gewone' gezinnen. Als opgroeiend kind is dat niet altijd makkelijk. In deze praatgroep is er contact met andere kinderen die in een zelfde soort situatie zitten. 

Wat kunnen de kinderen verwachten?

Deze groep is voor kinderen van 8 tot 12 jaar met een broer, zus of ouder met een ziekte of beperking.  Bij deze ontmoetingsgroep komen zij in contact met andere kinderen die begrijpen wat het is om thuis een wat andere situatie te hebben.  Samen gaan we hierover in gesprek, doen we leuke dingen en is er ruimte om vragen te stellen. De groep bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5uur per keer. De training wordt gegeven vanuit een samenwerking van team VitisJGZ en afdeling jeugdpreventie van GGZDelfland.

Wanneer en waar?

Data: Donderdagmiddag 17, 24 oktober, 14, 21 en 28 november en 12 december 2024
Tijd: 15.30uur tot 17.00uur
Locatie: Wijkcentrum Hooge hasta, hastastraat 5 in Naaldwijk
Kosten: Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Informatie en aanmelden

Aanmelden voor deze ontmoetingsgroep kan via onderstaand inschrijfformulier. Wil je meer informatie over deze ontmoetingsgroep? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw naam en telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker (Marjon van Oosten).

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Geboortedatum

Vul hier je bericht in in

Ga eerst akkoord

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Team Cursussen en Lotgenotencontact

Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen