Zoek binnen Vitis Welzijn

De werelden van nieuwkomers en Westlanders bij elkaar brengen. Dat is wat we doen. Wij peilen behoeftes, motiveren en hebben contacten om, waar nodig, mensen door te verwijzen naar de juiste instantie of organisatie. Zodat zij zich thuis gaan voelen.

Samen stappen zetten! Word jij onze vrijwilliger opvoedondersteuning?

In Westland wonen veel gezinnen met nieuwkomers. Ze willen graag integreren in onze Westlandse samenleving, maar lopen tegen cultuurverschillen aan. Hoe kies ik een school voor mijn kinderen, waarom krijg ik meer (of minder) kinderbijslag, wat doet het consultatiebureau voor mijn kind? Wil jij samen stappen zetten met deze gezinnen? Word dan vrijwilliger opvoedondersteuning!

Wat ga je doen?

Jij gaat ouders assisteren bij de opvoeding van hun kinderen in Westland. Jij verlaagt de drempels tussen de verschillende culturen en helpt deze groep mensen om een stap te zetten naar een betere toekomst binnen de Westlandse gemeenschap.

Wat krijg je ervoor terug?

Nieuwe ervaringen en zinvol contact. Als vrijwilliger word je opgeleid in drie dagdelen om daarna samen met het gezin aan de slag te gaan.

Bijeenkomsten voor nieuwe vrijwilligers

Donderdag 23 en 31 januari en 6 februari en 5 maart vinden de bijeenkomsten, van 09.00 tot 11.45 uur, plaats in wijkcentrum Hooge Hasta aan de Hastastraat 5 in Naaldwijk. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Monique Torenstra van Vitis Welzijn, via 06 – 34311185 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook interessant om te lezen