Zoek binnen Vitis Welzijn

Ben jij tussen de 12 en 30 jaar en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij het komend half jaar aan je persoonlijke ontwikkeling werken én iets goeds doen voor de wereld? Dan is FF DOEN met MDT echt iets voor jou. 

Hier word je begeleid om bij verschillende mooie maatschappelijke organisaties aan de slag te gaan en erachter te komen wat jouw talent is waar jij een ander mee kunt helpen.

 

Wat ga je doen tijdens FF DOEN met MDT?

Wat je tijdens het project gaat doen, kan erg verschillen. Je kunt bijvoorbeeld meehelpen met de standaard vrijwilligerstaken of ervoor kiezen om iets extra's te doen of organiseren voor de doelgroep van de organisatie.
Ben jij super goed in social media? Dan kun jij hier de maatschappelijke organisatie vast en zeker goed bij helpen! Of wie weet bak jij de sterren van de hemel voor kwetsbare ouderen. We kijken samen naar iets wat bij jou past.

Wat er in ieder geval altijd hoort bij het volgen van het Vrijwillig Traineeship is:

- Je krijgt begeleiding van jouw coach
- Je ontvangt een certificaat en het staat erg goed op je CV ;)
- Je ontmoet nieuwe mensen en vergroot zo je netwerk
- Je kunt cursussen volgen waar je direct iets aan hebt

Bekijk hier een aantal voorbeelden van FF DOEN met MDT vacatures.

Ben jij enthousiast geworden en wil je aan de slag met het Vrijwillig Traineeship?
Let's Talk

Organisaties

Wil jij als maatschappelijke organisatie deelnemen aan dit unieke project waarbij jongeren en maatschappelijke organisaties van elkaar leren? Dat kan! Tijdens FF DOEN met MDT gaan de jongeren aan de slag bij drie maatschappelijke organisaties. Welke organisaties dit zijn, ligt aan de interesses van de jongeren. Als deelnemende organisatie vragen wij je te voldoen aan de volgende eisen:

- Je wil leren van jongeren
- Je zorgt voor één aanspreekpunt voor de projectleider en trainees
- Je wil de jongeren goed begeleiden op de werkvloer

Wil jij onderdeel worden van ons project en jongeren verwelkomen binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Over het FF DOEN met MDT?

Op 1 september 2018 is het Vrijwillig Traineeship in gemeente Westland van start gegaan. Dit project is een proeftuin van de Maatschappelijke Diensttijd. In het Vrijwillig Traineeschip gaan jongeren (16-27 jaar) voor een half jaar bij verschillende maatschappelijke organisaties aan de slag voor minimaal vier uur in de week. Het Vrijwillig Traineeship heeft als doel jongeren maatschappelijk te betrekken en te motiveren om vrijwilligerswerk te doen. Daarnaast worden de trainees gestimuleerd zichzelf tijdens het Traineeship te ontwikkelen. Een ander doel is het jongerenproof maken van de maatschappelijke organisaties.
Per 1 april 2024 is dit project verder gegaan onder een nieuwe naam: FF DOEN met MDT!

Contact

Voor meer informatie over dit project kun je bellen en appen naar Claudin Knoefmann, 06 - 45122983 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Check FF DOEN met MDT! Het staat perfect op jouw CV!!

Ook interessant om te lezen