Zoek binnen Vitis Welzijn

Maakt u zich ergens zorgen over of voelt u zich soms alleen? Heeft u behoefte aan wat meer contact en zou u wekelijks via de telefoon met een vaste vrijwilliger een fijn praatje willen maken? Een belmaatje staat dan voor u klaar! 

Een praatje en luisterend oor 

Het is heel fijn wanneer iemand regelmatig belt voor een praatje en een luisterend oor biedt, een bekende stem waar u een warm contact mee op kunt bouwen. Een passende vrijwilliger wordt uw vaste belmaatje en zo ontstaat er hopelijk een mooi en waardevol contact. Merkt de vrijwilliger dat u tegen praktische problemen aanloopt die u zelf niet kunt oplossen dan geeft de vrijwilliger, uiteraard in overleg met u, dit door aan Vitis Welzijn en wordt er vanuit Vitis ondersteuning geboden of de weg gewezen naar mogelijke oplossingen.. 

Maak het verschil als vrijwilliger

Wanneer u een belmaatje bent, kunt u echt een verschil maken. Een beetje tijd kan van grote waarde zijn voor iemand die eenzaam of kwetsbaar is. Heeft u wat tijd over? Meld u dan aan als maatje! Wat krijgt u ervoor terug? Nieuwe ervaringen en zinvol contact. We bieden bijeenkomsten aan om te helpen het maatjeswerk goed uit te voeren en andere vrijwilligers te ontmoeten. De coördinator begeleidt waar nodig.

Heeft u behoefte aan een belmaatje of wilt u een belmaatje worden? Neem dan contact met ons op!

De coördinator van de belmaatjes geeft u uitleg over de belmaatjes en beantwoordt uw vragen.

Vraag hier een belmaatje aan

U kunt natuurlijk ook bellen via 0174 - 630358 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Florine Wilbrink

Florine Wilbrink

Coördinator Westlandse (Bel)maatjes Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Individuele Fondsaanvraag - Vitis Welzijn