U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Boodschappendienst

Boodschappendienst

 
 

 

 Boodschappenbezorgdienst voor ouderen en kwetsbaren

Via Van den Ende bezorgservice uit Naaldwijk

 

 

Maakt u op dit moment gebruik van de boodschappendienst van Vitis Welzijn?
Let op: de werkwijze wijzigt per 2 april.

Wat gaat er veranderen?

Vitis Welzijn wil graag alle bewoners uit Westland ondersteunen. Na onderzoek is helaas gebleken dat dit voor de boodschappendienst niet haalbaar is.

Om deze reden zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing waarbij meer mensen gebruik kunnen maken van het thuisbezorgen van de boodschappen. Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat deze oplossing is gevonden bij Van den Ende bezorgservice uit Naaldwijk.

Vanaf 2 april worden uw boodschappen verzorgd door Endelivery en niet meer door AH

’s-Gravenzande. Fijn voor u om te weten dat Marianne en Mieke u gewoon op de dinsdag blijven bellen. Dinsdag 27 maart bezorgen de enthousiaste vrijwilligers van Tafeltje Dekje voor het laatst uw boodschappen.

 

Wat betekend dit voor u?

U wordt elke dinsdagochtend gebeld door Mieke of Marianne. Uw boodschappen worden net zoals u gewend bent geleverd op de woensdag. Het kan dat de artikelen anders zijn dan u gewend bent. Wat wel prettig is, is dat degene die de boodschappen heeft ingepakt, dit ook bij u komt bezorgen. Dit communiceert prettiger en sneller. Het minimale bedrag aan boodschappen blijft € 20,00. Voor verdere uitleg over Van den Ende bezorgservice verwijs ik u naar de bijgesloten folder. Als u vragen of opmerkingen heeft over de boodschappen hoeft u niet meer te bellen met Vitis Welzijn maar rechtstreeks met Van den Ende, 0174-614797.

 

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen dat u heeft gehad in onze boodschappendienst.

AH ’s-Gravenzande zijn wij ook dankbaar dat zij al uw boodschappen altijd met veel zorg en liefde bij elkaar hebben gezocht.

 

Vitis staat graag voor u klaar?

Natuurlijk kunt u voor vragen of ondersteuning op het gebied van wonen, zorg en welzijn altijd terecht bij Vitis Welzijn. Wij denken graag met u mee. U kunt ons benaderen via telefoonnummer 0174-630358.   

 

 
Week van de Ontmoeting in Hoek... 20-sep-2019    Van 1 t/m 8 oktober bent u welkom bij vele ontmoetingsactivi... Lees verder 
  Meer nieuws