U bevindt zich hier: Vitis | Vrienden van Vitis

Vrienden van Vitis: “Samenleven doe je met elkaar”

 
Vrienden van Vitis is een Stichting binnen het Westland en Hoek van Holland, die merkt dat er door de terugtredende overheid en door veranderingen in de samenleving steeds meer mensen in de knel komen. Hierdoor komt het welzijn van mensen onder druk te staan.  

Nieuwe Prinsenhof voor en door inwoners en ondernemers van Maasdijk

De Prinsenhof is het wijkcentrum aan het Cornelis Houtmanplein waar Vitis Welzijn zich inzet voor een vitale samenleving in Maasdijk, gekenmerkt door participatie, ontmoeting en zorg voor elkaar. Het wijkcentrum wordt de komende maanden grondig verbouwd en opent begin september weer haar deuren. De Stichting Vrienden van Vitis werft sponsors, die een bijdrage kunnen en willen leveren aan het vergroten van de toegankelijkheid en verbreding van activiteiten in de Prinsenhof in Maasdijk. Lees snel verder hoe u als ondernemer van Maasdijk kunt helpen! (klik hier)

Vrienden van Vitis
Vrienden van Vitis zet zich in voor versterking en uitbreiding van activiteiten die belangrijk zijn voor het welzijn van de mens. De Vrienden doen dit door gelden en middelen bij elkaar te brengen voor activiteiten van Vitis Welzijn. Vitis Welzijn heeft een heel breed scala aan activiteiten maar de Stichting wil met name activiteiten financieren die voorkomen dat mensen in een isolement terecht komen.

 

Vrienden van Vitis richt zich o.a. op:

  • Budgetbegeleiding
  • Plusbus en Rolbus
  • Dagbesteding voor senioren


In het Vitis Journaal geven de bestuursleden een toelichting op Vrienden van Vitis, klik op onderstaande afbeelding om dit te bekijken:

 

 

Vriend of Bedrijfsvriend

Wilt u ook helpen? Meldt u dan aan als Vriend van Vitis!

Vindt u het ook belangrijk dat mensen geholpen worden om mee te blijven doen in de samenleving? Wilt u ze ook een steuntje in de rug geven? U kunt zich hier aanmelden. Natuurlijk zijn we ook heel blij met Bedrijfsvrienden. Meldt u zich dan aan bij een van onze bestuursleden.

 

De start van Vrienden van Vitis is mogelijk gemaakt door bijdragen van Loswal De Bonnen, Fonds Westland en Coöperatiefonds Rabobank Westland.  

Twee Westlandse stichtingen di... 12-dec-2017    Jaarlijks worden de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen uit... Lees verder 
  Meer nieuws