U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Training 'Administratie op orde'

Training 'Administratie op orde'

 
Krijg grip op jouw uitgaven door mee te doen aan de training ‘Administratie op orde’.  
donderdag 11 juli 2019

 

De training bestaat uit drie delen en vindt plaats op donderdag 15 augustus, 22 augustus en 29 augustus. De training wordt gegeven in de Noviteit in Monster, bij de ingang aan de Havenstraat 16 (Buurt Informatiepunt Vitis Welzijn).

Tijdens het onderdeel ‘papierwinkel’, leer je over het invullen van formulieren en krijg je tips voor het opbergen van de post. Bij het onderdeel ‘aan de lijn’ leer je hoe je een telefoongesprek kunt voeren, hoe je hierin de regie houdt en om nee te zeggen aan de telefoon. ‘Hand op de knip’ is het laatste onderdeel en daarbij krijg je tips om te besparen op uitgaven en hoe schulden te voorkomen. Maar ook het maken van een kasboek en plannen komen aan de orde. De training is kosteloos en iedereen is welkom die wil leren zelfstandig om te gaan met de administratie en geld.

Wil je meer informatie over de training of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar cursus@vitisjgz.nl, graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar Pleun Snel of Irene van der Lans. 

Ga terug naar het overzicht.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29-okt-2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws