U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Jaarverslag Vitis Welzijn 2017

Jaarverslag Vitis Welzijn 2017

 
Het jaarverslag van Vitis Welzijn over 2017 is verschenen en heeft dit jaar het thema ‘ontmoeten & verbinden’. Sylvia Vollebregt, directeur-bestuurder van Vitis Welzijn, heeft het eerste exemplaar overhandigd aan scheidend wethouder Marga de Goeij.  
donderdag 3 mei 2018

 

In dit verslag zijn de cijfers opgenomen van het werk van Vitis Welzijn, zoals de 1.300 vrijwilligers, de 188.000 bezoeken aan de verschillende wijkcentra, de 3.600 vragen bij de Buurt Informatiepunten, de 35.000 maaltijden of de ruim 25.000 ritten van de Plusbussen. In het verslag zijn ook de verhalen áchter de cijfers te lezen. Verhalen over ontmoetingen en verbindingen, het overwinnen van problemen en het verrijken van je eigen leven door anderen te helpen.

 

Vandaar ook dat het eerste exemplaar voor de wethouder was. “Dit jaar stond in het teken van ontmoeten en verbinden. Als er íemand sterk is in ontmoeten en verbinden, dan is het wel “onze” wethouder, die daarmee de afgelopen jaren haar stempel heeft gedrukt op de ontwikkeling van de organisatie”, aldus Sylvia Vollebregt. Het jaarverslag is hier te bekijken of op te vragen via redactie@vitiswelzijn.nl.

 

Over Vitis Welzijn

Vitis Welzijn is een brede welzijnsorganisatie die kwetsbare inwoners ondersteunt en eraan bijdraagt om de sociale infrastructuur in Westland en Hoek van Holland te behouden en te versterken, door buurten te activeren en door mensen aan te zetten om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar.

Ga terug naar het overzicht.

Burgemeester Bouke Arends star... 11-sep-2019    Maandag 9 september gaf burgemeester Bouke Arends de aftrap ... Lees verder 
  Meer nieuws