U bevindt zich hier: Sociaal makelaars | Taal voor ouders

Taal voor ouders

 
De cursus Taal voor ouders is speciaal ontwikkeld voor ouders met kinderen op een peuterspeelzaal of basisschool die zelf de Nederlandse taal nog niet goed spreken.  

Taal voor ouders

De cursus Taal voor ouders is speciaal ontwikkeld voor ouders met kinderen op een peuterspeelzaal of basisschool die zelf de Nederlandse taal nog niet goed spreken. Tijdens de cursus leren zij zelf beter Nederlands spreken met hun kind door middel van samen met woorden thuis te oefenen, verhaaltjes voor te lezen en liedjes te zingen. Daarnaast leert u hoe u met de juf kunt praten over uw kind en vragen te stellen aan de juf.

Wilt u meedoen aan de cursus of kent u iemand voor wie deze cursus geschikt is, neem dan contact op met David van Beekum, via 06 - 83717499 of  d.v.beekum@vitiswelzijn.nl. Bij voldoende aanmeldingen starten we met een nieuwe groep en ontvangt u tijdig informatie.

Taal voor ouders is een initiatief van ROC Mondriaan, Kinderopvang Okidoki, een aantal Westlandse basisscholen, bibliotheek Westland en Vitis Welzijn.Plusbus Westland ontvangt cheq... 11-mrt-2019    De vrijwilligers van Plusbus Westland zijn zaterdag verblijd... Lees verder 
  Meer nieuws