Met ruim 1.200 vrijwilligers, betrokken medewerkers en goede contacten met lokale professionele en vrijwilligersorganisaties is Vitis Welzijn dichtbij. Door buurten te activeren en mensen aan te zetten om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar levert Vitis een concrete bijdrage aan het versterken van de sociale infrastructuur.  

Survival voor jonge mantelzorgers
Donderdag 28 juni
zijn alle jonge mantelzorgers welkom die niet bang zijn voor een beetje modder! We gaan namelijk survivallen bij 2sur5 in Wateringen. Van 16.30 tot 18.30 uur klimmen we in de touwen met mantelzorgers van 7 tot 12 jaar en van 19.00 tot 21.00 uur nemen de mantelzorgers van 12 jaar en ouder een modderbad! Jij bent er toch ook bij? Neem gerust een vriend of vriendin mee, wel zo gezellig! Aanmelden of vragen? Mail, app of bel naar Marjon van Oosten via m.v.oosten@vitiswelzijn.nl of 06 – 57603705. De kans is vrij groot dat je nat en vies wordt. Na afloop is er een kleedkamer om je om  te kleden en te douchen. Jonge mantelzorgers zijn jongeren die opgroeien met een ziek, gehandicapt of verslaafd familielid. Deze jongeren zijn dagelijks bezig met zorgen en verdienen het een extra dag in het zonnetje gezet te worden. Ben of ken jij een jonge mantelzorger, neem dan contact op met Vitis Welzijn via 0174 – 630358 of mantelzorg@vitiswelzijn.nl.

Vraag uw mantelzorgwaardering 2018 aan!

Gemeente Westland spreekt haar waardering naar de mantelzorgers van Westland uit met de mantelzorgwaardering. Dit is een financieel extraatje van € 100,- voor alle mantelzorgers die in Westland voor iemand zorgen. Omdat mantelzorgers onmisbaar zijn in de zorg voor elkaar. Ga naar www.mantelzorgwestland.nl en vraag uw waardering aan!


Jaarverslag Vitis Welzijn 2017 3-mei-2018    Het jaarverslag van Vitis Welzijn over 2017 is verschenen en... Lees verder 
  Meer nieuws