Met ruim 1.200 vrijwilligers, betrokken medewerkers en goede contacten met lokale professionele en vrijwilligersorganisaties is Vitis Welzijn dichtbij. Door buurten te activeren en mensen aan te zetten om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar levert Vitis een concrete bijdrage aan het versterken van de sociale infrastructuur.  

ZomerActief
Met ZomerActief is er genoeg te doen in de zomermaanden in Westland. Zomeractief biedt afwisselende activiteiten aan in de wijkcentra in Westland voor fijne ontmoetingen. Het programma is heel divers en er is daardoor een ruime keuze voor iedereen. Wat dacht u van een training ‘Lekker in je vel’ in ’t Anker tot zomeryoga in zowel ’s-Gravenzande, Poeldijk en Naaldwijk. Voor gezellig spelletjesavonden en fietsen bent u welkom in de Kastanjehof in Kwintsheul en de balletjes rollen bij de zomerbingo in De Hunselaer in Honselersdijk. Voor interessante workshops zien we u graag in Hooge Hasta in Naaldwijk. Samen eten mag natuurlijk niet ontbreken in het programma en daarom nodigen wij u uit voor een barbecue in Larix en ’s-Gravenzande en De Backerhof in Poeldijk. Kijk hier voor het totale aanbod en meld u snel aan!  Vraag uw mantelzorgwaardering 2018 aan!
Gemeente Westland spreekt haar waardering naar de mantelzorgers van Westland uit met de mantelzorgwaardering. Dit is een financieel extraatje van € 100,- voor alle mantelzorgers die in Westland voor iemand zorgen. Omdat mantelzorgers onmisbaar zijn in de zorg voor elkaar. Ga naar www.mantelzorgwestland.nl en vraag uw waardering aan!


Er rijdt een nieuwe Rolbus doo... 18-jul-2018    Donderdag 12 juli 2018 vond de feestelijke onthulling van de... Lees verder 
  Meer nieuws